Καλώς ήλθατε !!!

Η εταιρία Sach Servises δημιουργήθηκε το 2017 στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον χώρο της ενοικίασης ελαφρών φορτηγών σε ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρίες. Mέσω της υπηρεσίας vanrent.gr και σε συνεργασία με την Limitless ΕΠE, την πρωτοπόρο εταιρία μίσθωσης αυτοκινήτων και φορτηγών (van) στην Ελλάδα, έχει ως στόχο την άμεση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας, πάντα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Για να επιτευχθεί αυτό η εταιρία διαθέτει μια πλήρη σειρά ελαφρών φορτηγών (van) και την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να είναι σε θέση να σας προτείνει το κατάλληλο όχημα για την εκάστοτε μεταφορά την οποία θέλετε να διεκπεραιώσετε και για το χρονικό διάστημα το οποίο εσείς επιθυμείτε (από μία ημέρα έως… 7 χρόνια!).

Μοναδική προϋπόθεση για την ενοικίαση φορτηγού (van) είναι η κατοχή απλού ερασιτεχνικού διπλώματος αυτοκινήτου. Όλα τα οχήματα είναι έως 3.500 kgr και κατά συνέπεια είναι εύκολα στην οδήγηση.


Επίσης, η εταιρία Sach Services δραστηριοποιείται και στον χώρο της μεσιτείας μεταχειρισμένων επαγγελματικών οχημάτων καθώς και στον χώρο των ασφαλειών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών της.


Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της SachServices καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών και υπηρεσιών.
Ενοικίαση φορτηγού :

Σας παρέχουμε με απλό και άμεσο τρόπο την δυνατότητα ενοικίασης ελαφρού φορτηγού (Van) για το χρονικό διάστημα που εσείς και με μόνη προϋπόθεση την κατοχή απλού ερασιτεχνικού διπλώματος αυτοκινήτου.

Πωλήσεις μεταχειρισμένων οχημάτων

Έχοντας πρόσβαση στις πιο αξιόπιστες αγορές μεταχειρισμένων οχημάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη αναλαμβάνουμε την ανεύρεση του οχήματος που επιθυμείτε, την αγορά του καθώς και την πλήρη διεκπεραίωση των διαδικασιών που απαιτούνται ώσπου εσείς να το παραλάβετε (μεταφορά, εκτελωνισμός, πινακίδες, ασφάλεια).

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Αναλαμβάνουμε να εξασφαλίσουμε για εσάς τις καλύτερες δυνατές λύσεις με το λιγότερο κόστος προκειμένου να καλύψουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες που αφορούν το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, την περιουσία και την υγεία σας, αφού συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Ασφαλιστικές Εταιρίες.


Δείτε τους ισολογισμούς μας σε μορφή PDF ή Excel πατώντας εδώ.

Τοποθεσία

  • Λαγκαδά 32 Νεάπολη Θεσσαλονίκη
    ΤΚ. 546 32

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

  • Σαχσαμάνογλου Νικόλαος
  • sachservices.gr@gmail.com
  • nsach@limitless.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • 2318 505 050
  • 6987 202 520