Η ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα και ο καλύτερος τρόπος παρουσίασης σας στον κόσμο, 24 ώρες το 24ωρο. Χρειάζεται ένα όνομα (domain name) και φιλοξενία της ιστοσελίδας (web hosting) σας σε server. Σας συμβουλεύουμε χωρίς καμία χρέωση για να διαλέξετε αυτό που εκφράζει καλύτερα το σκοπό σας και να δημιουργήσετε τη βάση να τον επιτύχετε.
Συζητάμε μαζί σας και αναλύουμε ποιο είναι το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας (web hosting) για τις ανάγκες σας. Ανάλογα με τα στοιχεία που θέλετε στην ιστοσελίδα σας, αν είναι στατική ή δυναμική ή e-shop και αν χρησιμοποιεί βάσεις δεδομένων και το χώρο που θα καταλαμβάνει π.χ. μέγεθος και πλήθος φωτογραφιών – βίντεο και άλλο υλικό, θα καθοριστεί και το πιο συμφέρον πακέτο για σας. Σε περίπτωση βέβαια που στο μέλλον υπάρξει η ανάγκη αύξησης του χώρου (hosting) ή κίνησης δεδομένων – traffic (bandwidth) στο site σας σε Mb, Gb μπορεί να αναβαθμιστεί σε άλλο πακέτο. Επίσης όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας περιέχουν πίνακα ελέγχου CPanel για τη διαχείριση του site, domain και subdomain αντίστοιχα και παρέχουν υποστήριξη σε PHP και MySQL. Εγγύομαστε την αξιοπιστία, την τεχνική υποστήριξη, την ποιότητα των υπηρεσιών μας την απρόσκοπτη λειτουργία της 99,9% uptime και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές φιλοξενίας (hosting).
Στην Build The Web σχεδιάζουμε ιστοσελίδες μοναδικές, πρωτότυπες, οικονομικές και άρτια κατασκευασμένες. Είναι προσανατολισμένες ακριβώς στον στόχο και στην επιθυμία σας και δεσμευόμαστε στην 100% εγγύηση καλής λειτουργίας και ελκυστικής εμφάνισης χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (π.χ. responsive ) στις υπηρεσίες σας. Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και με τον σωστό προγραμματισμό τους κατατάσσονται στις υψηλότερες θέσεις.

Η συνήθης διαδικασία που ακολουθούμε έχει τα εξής στάδια:

1ο στάδιο – εκδήλωση ενδιαφέροντος - επικοινωνία μαζί σας για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής επιλογής μεταξύ δικών μας προτάσεων και δικών σας σκέψεων, επιλογών.

2ο στάδιο - συγκέντρωση των ιδεών σας και των προτάσεων μας και αποτύπωση τους σε ένα προσχέδιο 1-2 εβδομάδες από τις αρχικές μας συνομιλίες. Δυνατότητα τροποποίησης προτού προχωρήσουμε στο τελικό στάδιο.

3ο στάδιο – ολοκλήρωση του site σας συνήθως από 20 ημέρες – 2μήνες (ανάλογα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας)

Μια ιστοσελίδα όσο όμορφη και να είναι, θα πρέπει να γίνει γνωστή και στο κοινό που θέλουμε να ανταποκριθεί. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να προϋπολογιστεί και ένα ποσό που θα διατεθεί για την προβολή της. Εδώ να αναφέρουμε ότι ακόμα μεγάλες και πασίγνωστες εταιρίες, οργανισμοί, ομάδες, κοινότητες δαπανούν εξόχως μεγάλα ποσά για την διαφήμιση τους και την περαιτέρω διείσδυση τους στο καταναλωτικό ή αντίστοιχο κοινό τους.
Βεβαίως. Αναλαμβάνουμε την πλήρη και οργανωμένη καμπάνια της, εστιασμένη σε στρατηγικά σχεδιασμένα σημεία, εργαλεία και στόχους. Η διαφήμιση και η προώθηση είναι ένα σημαντικό κονδύλι και θα πρέπει να θεωρείται ως μια μορφή επένδυσης στην υλοποίηση του σκοπού της ιστοσελίδας. Συνεπώς ανάλογα με τον κλάδο, το αντικείμενο και την κατηγορία της, διαμορφώνεται αντίστοιχα και η μορφή της καμπάνιας και η συχνότητα της. (π.χ. επιθετικό e-marketing, προσέγγιση χρηστών- πελατών μέσα από social media – κοινωνικά δίκτυα, κανάλια, ομάδες, καταλόγους επιχειρηματικούς – επαγγελματικούς, διαγωνισμούς, νέα, newsletters, σε μηνιαία βάση, για συγκεκριμένο διάστημα και μελετώντας κινήσεις ανταγωνιστών – αντιπάλων και αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της ιστοσελίδας ούτως ώστε να φέρουμε το ποθητό αποτέλεσμα. Τα πακέτα διαφήμισης και προώθησης της ιστοσελίδας σας, ξεκινάνε από πολύ χαμηλές τιμές.
Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να μας αναθέσετε το έργο και λίγος χρόνος για να δείτε τα αποτελέσματα της. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους για να επιτύχουμε την κατακόρυφη άνοδο της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας και την βελτίωση της στις μηχανές αναζήτησης ως και την πρώτη θέση σε αυτές και τη διατήρηση της. Εγγυόμαστε την επιτυχημένη της πορεία.
Βεβαίως μπορούμε να συνεργαστούμε από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να εκδηλώσετε ενδιαφέρον και άμεσα θα επικοινωνήσει το αρμόδιο τμήμα μαρκετινγκ και πωλήσεων μαζί σας. Μόλις ετοιμάσετε το υλικό (κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο) και να μας το αποστείλετε μέσω e-mail, ταχυδρομικά, courier κλπ. κερδίζετε έκπτωση 15%
Η Build The Web αναλαμβάνει να ικανοποιήσει και την πιο μικρή λεπτομέρεια στην μοναδική και ξεχωριστή σχεδίαση των γραφικών σας (graphic design), του λογότυπου σας (logo), της επαγγελματικής σας κάρτας (prof. card) , της μακέτας σας (mock-up), της αφίσας σας, του πόστερ σας (poster), του φλαιερ σας (flyer). Όλα δημιουργούνται με άριστο σχεδιασμό και μπορούν να παραδοθούν σε ηλεκτρονική μορφή σε σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, έτοιμα για να εκτυπωθούν (print design). Επίσης αναλαμβάνουμε διαφημιστικά βίντεο – video clip – spots, έτοιμα για χρήση στην διαδικτυακή σας καμπάνια, καθώς και banners και διαφόρων ειδών animation για να ομορφύνουν και να ξεχωρίσουν την ιστοσελίδα σας από το σύνολο.
H Build The Web αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει τα σχέδια σας μέσα από τα πιο σύγχρονα και χρησιμοποιούμενα προγράμματα σχεδίασης της αγοράς Autodesk AutoCad, ArchiCad, 3DStudioMax, Cinema 4D R15 αλλά και σε συνδυασμό με τα πολύ γνωστά Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw για την απόδοση της πλήρους και ακριβούς αποτύπωσης της παρουσίασης σας. Με τον φωτορεαλισμό και την τρισδιάστατη μορφή (3D) τους κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς. Απλά εμπιστευτείτε μας.
Και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, είμαστε στο πλευρό σας για οποιαδήποτε υποστήριξη ή αναβάθμιση χρειαστείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας