Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μια μεγάλη και ευρεία γκάμα και είναι απολύτως προσανατολισμένες και σχεδιασμένες ουτώς ώστε να υλοποιούν ακριβώς τον στόχο και τον σκοπό τους από την πιο απλή έως την πιο εξειδικευμένη. Η στόχευση μας για επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και εμπιστοσύνη στον πελάτη σας καθιστά ήρεμους και σίγουρους, γνωρίζοντας ότι έχετε στο πλευρό σας έναν αξιόπιστο συνεργάτη και απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα μας, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με προηγμένες και μοντέρνες λύσεις, πάντα με άψογη αισθητική και πλήρη λειτουργικότητα, 100% φιλικές προς το χρήστη και ελκυστικές.

Αυτό εξάλλου είναι και μέρος της επιτυχίας μας. Είτε πρόκειται για σχεδίαση ιστοσελίδας ή φιλοξενία της, είτε για καμπάνια προώθησης και διαφήμισης, είτε για σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας, εντύπου ή κάθε είδους γραφικών, είτε για δημιουργία πολυμέσων έχετε ένα πολύτιμο συνεργάτη. Έτσι θέλουμε να μας βλέπετε και εμείς έτσι να σας αντιμετωπίζουμε. Για όλα τα παραπάνω και για ακόμη περισσότερα, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Με σκοπό να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που αφορά την δικτυακή σας παρουσία αλλά και την εσωτερική οργάνωση της επιχείρησης σας με custom εφαρμογές.

Ζητήστε προσφορά για την δική σας ιστοσελίδα σήμερα. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Οι συνεργάτες μας θα εξετάσουν τις ανάγκες σας και θα ετοιμάσουν μια ολοκληρωμένη προσφορά για την ιστοσελίδα που χρειάζεστε.

Ζητηστε Προσφορα!!!

Η διαφήμιση με banner είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πλέον αποτελεσματικά εργαλεία web marketing που υπάρχουν διαθέσιμα σήμερα. Το web banner θεωρείται ένας τρόπος προβολής μιας επιχείρησης, ενός προσώπου, ενός προϊόντος σε κάποιο δικτυακό τόπο χωρίς πολλά χρήματα! Είναι γεγονός ότι οι πιο επιτυχημένες web επιχειρήσεις χρησιμοποιούν διαφήμιση με banners σε συνδυασμό με άλλες στρατηγικές Internet marketing και διαφήμισης για τη δημιουργία στοχευμένης επισκεψιμότητας προς το site τους αλλά και για την ενίσχυση του brand της επιχείρησής τους.

Τι είναι ένα banner!
Ένα banner είναι στην ουσία πληροφορία είτε σε μια εικόνα με έναν σύνδεσμο στην κύρια σελίδα του διαφημιζόμενου, είτε σε έναν συνδυασμό εικόνων με κίνηση (Flash), σχεδιασμένο με τέτοια στρατηγική έτσι ώστε να αυξήσετε την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας προσελκύοντας την προσοχή των πιθανών πελατών σας.

Γιατί να απευθυνθείτε σε εμάς!
Στην Build The Web οι εξειδικευμένοι γραφίστες μας, με πολυετή εμπειρία στο Graphic Design καθώς και σε online marketing στρατηγικές, έχουν την δυνατότητα να σας προτείνουν και να σχεδιάσουν για εσάς το κατάλληλο banner.

Σύμφωνα με τον Ν. 4072/2012 καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με διαδικτυακή ανάρτηση, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες Α.Ε. και Ε.Π.Ε. να απαλλαγούν για πάντα από το ετήσιο κόστος δημοσίευσης σε έντυπα μέσα.

Μπορούμε να καλύψουμε τη νομική υποχρέωση για δημοσίευση του ισολογισμού κάθε εταιρείας, στη δική της προσωπική ιστοσελίδα (με δικό της όνομα και φιλοξενία) και όχι σε μια ιστοσελίδα με αντίστοιχες δημοσιεύσεις πολλών εταιρειών. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς για να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα ανάρτησης των ισολογισμών σας είναι:
1) Να μας καλέσετε στο τηλ. 6934.970.573 όπου θα συμπληρώσουμε μαζί μία φόρμα με τα στοιχεία της εταιρείας σας που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα.
2) Να μας στείλετε ένα e-mail με τον ισολογισμό σας και για όποιο άλλο έγγραφο υπάρχει υποχρέωση ή επιθυμείτε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα όπως το καταστατικό, τα πρακτικά των αποφάσεων των εταίρων κ.λ.π.
Δείγμα ιστοσελίδας ανάρτησης ισολογισμού
Επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε και εξτρά υπηρεσίες κατόπιν συννενόησης όπως εγγραφή στο Γ.Ε.ΜΗ. και κατασκευή της μακέτας του ισολογισμού σας.
Eάν δεν τον έχετε έτοιμο προς δημοσίευση (αρχείο pdf) το αναλαμβάνουμε με κάποια επιπλέον χρέωση.

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αποκτούν πολυγλωσσικές ιστοσελίδες. Η σωστή μετάφραση της ιστοσελίδας σας, είναι πολύ σημαντική αλλιώς το αποτέλεσμα αντί να είναι θετικό, μπορεί να γίνει πολύ αρνητικό. Η μετάφραση των ιστοσελίδων σε διάφορες γλώσσες αποτελεί την πιο οικονομική και αποδοτική μέθοδο προώθησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Όταν η ιστοσελίδα είναι μεταφρασμένη και διαθέσιμη σε διάφορες γλώσσες δείχνει, στους υποψήφιους πελάτες, ότι κατανοείτε τη γλώσσα και τον πολιτισμό τους.

Διαδικασία μετάφρασης
Όλες οι μεταφράσεις εκπονούνται από την εξειδικευμένη μας ομάδα ώστε να εξασφαλίσει άριστη ποιότητα του μεταφραστικού έργου με τις υψηλότερες επαγγελματικές προδιαγραφές. Στη συνέχεια ελέγχονται σχολαστικά πριν την παράδοση στον πελάτη. Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με το κείμενό σας μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.
Το κόστος και ο χρόνος παράδοσης εξαρτώνται από το εκάστοτε project.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλ. 6934.970.573.

Η αποστολή newsletter είναι μία από τις πιο αποδοτικές μορφές προώθησης στο internet, ειδικά όταν γίνεται σωστά. Είναι μία μορφή direct marketing που αποσκοπεί στην άμεση ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Με λίγα λόγια το newsletter που θα αποστείλετε στο επιλεγμένο κοινό σας, δεν είναι απλά ένα διαφημιστικό μήνυμα προς τους παραλήπτες του, αλλά ένα εξαιρετικό εργαλείο marketing.

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας ώστε να είναι ελκυστικό και αποτελεσματικό το newsletter σας
- Σχεδιάζουμε το πρότυπο του newsletter που θα στέλνετε λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και τα χρώματα της εταιρίας σας.
- Αποστολή δεκάδων χιλιάδων emails ημερησίως.
- Μετρήσιμα αποτελέσματα μέσω αναλυτικού reporting.
- Διαχείριση και επεξεργασία υπαρχόντων λιστών emails πελατών.
- Οικονομικός αλλά ταυτόχρονα αποδοτικός τρόπος προβολής της δραστηριότητάς σας.
- Δεν παρέχουμε λίστες με emails πελατών αλλά εσείς χτίζετε τη δική σας βάση δεδομένων νόμιμα και ηθικά.
- Τεχνική υποστήριξη ώστε τα newsletter σας να φεύγουν γρήγορα, σωστά και να μην αναφέρονται ως spam (ανεπιθύμητα).

Όλο και περισσότερος κόσμος σερφάρει πια από το κινητό του. Σύντομα αυτοί που θα μπαίνουν στην ιστοσελίδα σας από το κινητό τους, θα είναι η πλειοψηφία!
Οι κινητές συσκευές είναι πλέον αρκετά ισχυρές και εύχρηστες, τείνοντας να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά laptops και netbooks παρέχοντας αυξημένη φορητότητα, αυτονομία αλλά και κόστος απόκτησης. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και δημιουργία πληρέστατων και λειτουργικότατων εφαρμογών για εσάς, που θα αυξήσουν κατακόρυφα την προβολή της επιχείρησης σας αλλά και θα προσδώσουν το κύρος που της αξίζει.

Ακολουθώντας μια σειρά ενεργειών, το εξειδικευμένο προσωπικό μας δημιουργεί την mobile εφαρμογή που καλύπτει τις ανάγκες σας.
- Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά iPhone.
- Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά Android.
- Εφαρμογές για tablets και iPad.
- Εφαρμογές Windows mobile smartphones.

Κατασκευή Ιστοσελιδων

Δεν υπάρχει βασικός κανόνας. Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και με διαφορετικές ανάγκες. Έτσι πρέπει να είναι και η ιστοσελίδα της.

Περισσοτερα…

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Τα πακέτα φιλοξενίας μας παρέχουν απόλυτη υποστήριξη οποιουδήποτε μεγέθους ιστοσελίδας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Περισσοτερα…

Προώθηση Ιστοσελίδων

Το Search Engine Optimization (SEO) αποτελεί την κυριότερη και πιο αποτελεσματική τεχνική προώθησης Ιστοσελίδων.

Περισσοτερα…

Social Media Marketing

Το σύγχρονο marketing μίας επιχείρησης επιβάλει την παρουσία της στα Social Media, ενώ η ενεργή συμμετοχή της, ενισχύει το προφίλ της.

Περισσοτερα…

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Επιλέξτε το προϊόν της Εταιρικής Ταυτότητας που σας ενδιαφέρει (φάκελοι, κάρτες, κ.α) ή συνδυάστε τα για να έχετε μία ολοκληρωμένη επικοινωνιακή εικόνα.

Περισσοτερα…

Multimedia Solutions

Ανάπτυξη διαδραστικών πολυμεσικών εφαρμογών σε CD/DVD-ROM για δυναμική παρουσίαση κάθε εταιρικής ταυτότητας.

Περισσοτερα…Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας