SEO - Προώθηση ιστοσελίδων:

Η Search Engine Optimization (SEO) είναι μία τεχνική προώθησης ιστοσελίδων που στοχεύει στη βελτίωση της κατάταξης μιας ιστοσελίδας στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης. Το SEO διακρίνεται σε On Page SEO και σε Off Page SEO και είναι μια περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί χρόνο και τεχνογνωσία.

Κύριος σκοπός και αποστολή του πετυχημένου SEO είναι το site να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των SERP (Search Engine Results Page) ή τουλάχιστον μέσα στα 10 πρώτα αποτελέσματα, διότι σύμφωνα με τις στατιστικές στο 80% των αναζητήσεων ο χρήστης διαβάζει και επιλέγει μόνο από τα πρώτα 10 αποτελέσματα της αναζήτησης.

Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να σχεδιάσουμε για εσάς μία ολοκληρωμένη στρατηγική SEO και προώθησης της ιστοσελίδα σας με στόχο όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Οι τεχνικές προώθησης που ακολουθούμε, είναι απόλυτα συμβατές με τις οδηγίες της Google και των υπόλοιπων μηχανών αναζήτησης.


Διαφήμιση Google Adwords:

Η μηχανή αναζήτησης της Google αποτελεί αδιαμφισβήτητα τη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως και το Google Adwords τη δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη πλατφόρμα online διαφήμισης! Το Adwords σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε το μήνυμα σας σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας σε ξεχωριστή θέση πριν, δίπλα και κάτω από τα οργανικά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης Google Search.

Στην Build The Web ελέγχουμε την θέση της σελίδας σας σε σχέση με τα 10 πρώτα sites στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν. Στην συνέχεια βλέπουμε τα αδύνατα σημεία στον κώδικα της σελίδας και κάνουμε τις απαραίτητες βελτιώσεις σε αυτόν (on site SEO). Τέλος καταχωρούμε το site σας σε μηχανές αναζήτησης και καταλόγους γνωστοποιώντας το στο διαδίκτυο.

Προβληθείτε στα αποτελέσματα της Google, με λέξεις-κλειδιά που θα ορίσουμε μαζί. Η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης ή δίπλα από αυτά, και θα πληρώνετε μόνο για όσους κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας (PPC – Pay Per Click).


Google Analytics:

Το Google Analytics είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες της Google, η οποία προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα μίας ιστοσελίδας. Ενδεικτικά, μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας μπορείτε να δείτε το πώς οι επισκέπτες έφτασαν στην ιστοσελίδα σας, τι χρόνο διέθεσαν σε ποιες εσωτερικές σελίδες, καθώς και πολλές ακόμη πληροφορίες που μπορούν να σας βοηθήσουν κατά την βελτιστοποίηση του site σας. Επίσης μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, μπορείτε να ελέγξετε και να αναλύσετε τα αποτελέσματα από πιθανές διαφημιστικές εκστρατείες που τρέχετε μέσα από αυτό.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το χρήσιμο αυτό εργαλείο για να παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση την κίνηση της ιστοσελίδας σας και να βλέπετε ποια σημεία της ελκύουν περισσότερο τους επισκέπτες και να δημιουργήσετε το αντίστοιχο περιβάλλον που θα αυξήσει την κίνηση και στην υπόλοιπη ιστοσελίδα σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για την υπηρεσία και τα οφέλη που έχετε.


Email Marketing:

Το Email Marketing είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους και οικονομικότερους τρόπους για να προωθήσει κανείς την επιχείρηση του, ανεξάρτητα από το μέγεθος και είδος της επιχείρησης.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι χρήστες του διαδικτύου τσεκάρουν καθημερινά τα email τους και οι πλέον ενεργοί τουλάχιστον κάθε πρωί. Είναι το κανάλι που επιθυμούν οι πελάτες σας για ασύγχρονη επικοινωνία και συνεπώς το κανάλι με τη μεγαλύτερη διείσδυση και τη μεγαλύτερη απόδοση. Είναι προσιτό σε κάθε επιχείρηση και με τη σωστή χρήση μπορεί να πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στην Build The Web έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την δημιουργία και διαχείριση μιας καμπάνιας E-mail marketing. Σας παρέχουμε κατά την διάρκεια της αποστολής στοιχεία όπως πόσοι από τους χρήστες άνοιξαν το μήνυμα, πόσοι το διάβασαν, πόσοι κάνανε κλικ στο link που υπάρχει μέσα σε αυτό και άλλα πολλά απαραίτητα για να έχετε μια πλήρη εικόνα της ενέργειας αυτής.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας