Κατασκευή στατικής ιστοσελίδας:

Με την στατική ιστοσελίδα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε δικτυακή παρουσία, με ελάχιστο κόστος. Η επιλογή της στατικής ιστοσελίδας, πρόκειται για μια οικονομική αλλά και ολοκληρωμένη σχεδίαση της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, φωτογραφίες, υπηρεσίες, προϊόντα και τρόπους επικοινωνίας.

Οι στατικές ιστοσελίδες αποτελούν μια γρήγορη, οικονομική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν την επιχείρηση τους στο διαδίκτυο.

Ο χαρακτηρισμός «στατική», μπορεί να μας μπερδεύει και να θεωρούμε ότι τίποτα στην σελίδα δεν κουνιέται, όμως αντιθέτως μπορεί να έχει εκτός από κείμενα και φωτογραφίες, γραφικά, κινούμενα σχέδια (animated graphics), συνδέσμους, video, αλλά και αρχεία για κατέβασμα.

Το κόστος κατασκευής μιας στατικής ιστοσελίδας προσδιορίζεται ακριβώς ύστερα από την καταγραφή των απαιτήσεων του πελάτη, τις ιδιαιτερότητες του σχεδιασμού, και του όγκου των περιεχομένων.


Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας:

Αν θέλετε να έχετε μια ιστοσελίδα όπου να μπορείτε να αλλάζετε το περιεχόμενό της απλά και γρήγορα τότε η επιλογή της δυναμικής ιστοσελίδας είναι η κατάλληλη.

Μέσω του συστήματος διαχείρισης "CMS" (Content Management System) , μπορείτε να οργανώσετε ή να τροποποιήσετε τη δομή και το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας όποτε και όσο συχνά επιθυμείτε, με ή χωρίς τη δική μας μεσολάβηση, καθώς όλες οι ενότητες είναι πλήρως διαχειρίσιμες. Η "περιοχή διαχείρισης" της ιστοσελίδας, προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης (password), και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας δεν έχουν πρόσβαση.

Η διαχείριση του ιστοτόπου μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται να έχει εγκατεστημένα ειδικά προγράμματα επεξεργασίας ιστοσελίδων. Επίσης, δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μόνο με τις βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ μπορείτε να κάνετε αλλαγές.

Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων είναι προφανώς πιο πολύπλοκη από τις στατικές ιστοσελίδες, και το κόστος κατασκευής είναι υψηλότερο. Το ίδιο και ο χρόνος παράδοσης.


Κατασκευή E-Shop:

Το ηλεκτρονικό εμπόριο δίνει τη δυνατότητα σε μια επιχείρηση να επεκταθεί σε νέες αγορές, καταναλωτές και χώρες. Ένα ηλεκτρονικό καταστήμα, e-shop, σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να διαφημίσετε την επιχείρησή σας.

Έχουμε την εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία να αναπτύξουμε κάθε είδους e-shop, και να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που ένα e-shop προσφέρει.

Στοχεύουμε στην άνετη πλοήγηση του πελάτη στο eshop σας, προκειμένου να μπορεί να εντοπίσει εύκολα και γρήγορα το προϊόν ή την υπηρεσία που αναζητά, να δει εύκολα τις πληροφορίες για τον προϊόν που τον ενδιαφέρει, να προσθέσει εύκολα συμπληρωματικά είδη στο καλάθι του, να μεταβεί εύκολα στο check out για την πληρωμή της online παραγγελίας του.

Με την απόκτηση ενός Ολοκληρωμένου Ηλεκτρονικού Καταστήματος μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα 365 μέρες το χρόνο.


Κατασκευή Flash ιστοσελίδας:

Όταν ο κύριος άξονας για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι το Design τότε η τεχνολογία flash έχει πολλά να προσφέρει. Οι ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί με την τεχνολογία Flash είναι ιδιαίτερες στη λειτουργία καθώς και στη σχεδίαση τους, ενσωματώνοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Κύριο χαρακτηριστικό της τεχνολογίας Flash είναι ότι εστιάζει στα γραφικά με κίνηση και πληθώρα οπτικών και ηχητικών εφέ προκειμένου να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά τον επισκέπτη. Όμως επειδή οι δυνατότητες και τα εφέ που μπορούν να δημιουργηθούν με αυτή την τεχνολογία είναι απεριόριστα, θα πρέπει να γίνεται σωστή χρήση ώστε να μην χάνεται το κύριο νόημα της ιστοσελίδας.

H Build The Web επίσης φροντίζει τα sites αυτού του είδους να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης έτσι ώστε προς όφελος του εντυπωσιασμού να μην έχουμε μείωση της επισκεψιμότητας.
Αν λοιπόν αυτό που ψάχνετε είναι μια ιστοσελίδα ζωντανή εντυπωσιακή και σύγχρονη τότε ένα site φτιαγμένο σε flash είναι αυτό που ζητάτε.


Responsive σχεδιασμός:

Λόγω του περιορισμένου χώρου στις οθόνες των κινητών και των tablets πολλές εταιρίες ξεκίνησαν να φτιάχνουν διαφορετικές ιστοσελίδες για κάθε τέτοια συσκευή. Λύση η οποία σαφώς δεν είναι εφικτό να καλύψει όλες τις συσκευές που συνέχεια παρουσιάζονται, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί και την πολλαπλή συντήρηση σε όλες αυτές τις ιστοσελίδες. Σε αυτό το θέμα έρχεται να απαντήσει δυναμικά το Responsive Web Design.

Το Responsive Web Design δίνει τη δυνατότητα σε ένα website να προσαρμόζει πως θα εμφανίζεται το περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη και της συσκευής που χρησιμοποιεί, όπως το μέγεθος της οθόνης και η ισχύς του επεξεργαστή.

Επομένως όταν κατασκευάζουμε μία responsive ιστοσελίδα, το αποτέλεσμα που περιμένουμε είναι ένα website που δείχνει το ίδιο, ανεξάρτητα από το αν το επισκεπτόμαστε από desktop, tablet.

Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε μία responsive ιστοσελίδα ώστε να προσαρμόζεται κατάλληλα σε κάθε συσκευή, μη χάνετε χρόνο απλά επικοινωνήστε μαζί μας.


Σχεδιασμός Web Banner:

Το web banner θεωρείται ένας τρόπος προβολής μιας επιχείρησης, ενός προσώπου, ενός προϊόντος σε κάποιο δικτυακό τόπο χωρίς πολλά χρήματα. Μέσω κάποιου banner ο διαφημιζόμενος αποσκοπεί μέσω από μια μικρή εικόνα να προβάλλει την ύπαρξη του σε μια κατηγορία πελατών.

Ο σχεδιασμός banner απαιτεί δημιουργικότητα, φαντασία, έντονη αισθητική του πλαισίου και των χρωμάτων αλλά και έμφαση στο κεντρικό μήνυμα. Σε όλα τα διαφημιστικά banners χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα γραφικά στοιχεία σύμφωνα με το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Για εμάς ο σχεδιασμός banner δεν είναι μια μεμονωμένη ξεχωριστή διαφήμιση μέσα σε ένα website. Αποτελεί μέρος του συνόλου της επιχείρησης, εταιρείας ή οργανισμού και υιοθετεί τα πιστεύω του.

Οι έμπειροι γραφίστες μας σχεδιάζουν κάθε τύπου banner όπως static banner, flash banner, flash banner with animation, flash banner interactive, javascript, html 5 banner.


Συντήρηση ιστοσελίδας:

Αν χρειάζεστε ανανέωση ιστοσελίδας και δεν ξέρετε πώς να το κάνετε ή δεν έχετε τον χρόνο, εμπιστευθείτε μας στο να αλλάξουμε και να ανανεώσουμε το περιεχόμενο της.

Φροντίζουμε για την διαρκή ενημέρωση της ιστοσελίδας σας, με μόνη σας υποχρέωση την αποστολή των δεδομένων (κείμενα - φωτογραφίες) που θέλετε να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα. Το κόστος της υπηρεσίας μας εξαρτάται από το αν η ιστοσελίδα σας είναι Δυναμική ή Στατική, από τον όγκο των αλλαγών αλλά και από τον χρόνο στον οποίο επιθυμείτε να έχουμε ολοκληρώσει την εισαγωγή.

Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα μηνιαίας συντήρησης σε ειδικά χαμηλές τιμές.
Στα πακέτα συντήρησης μπορούμε να προσθέσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας,ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω εργασίες...

  • Διαρκής ενημέρωση της ιστοσελίδας σας.
  • Απεριόριστη υποστήριξη και απάντηση μέσω email σε 24 ώρες
  • Παράδοση reports για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας κ.α.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας