Παραγωγή Video:

Μία πλήρης διαδικτυακή προβολή δε στηρίζεται πλέον μόνο στο κείμενο και στις φωτογραφίες, αλλά εμπλουτίζεται και με video, το οποίο μέσα από τον ίδιο το δικτυακό τόπο αλλά και από τα διάφορα κυρίαρχα δικτυακά μέσα φιλοξενίας όπως το YouTube προσδίδει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η ομάδα μας δημιουργεί για την επιχείρησή σας επαγγελματικά Video προβολής υψηλής ευκρίνειας, προσαρμοσμένα για το Internet με σκοπό να προβάλουμε τόσο το εσωτερικό των εγκαταστάσεων τις επιχείρησής σας όσο και τις υπηρεσίες που παρέχει ή που επιδιώκει να παρέχει στους υποψήφιους πελάτες της.

Φιλοσοφία του τμήματος παραγωγής εταιρικών video είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών marketing και επικοινωνίας κάθε εταιρείας με ένα video υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται απόλυτα στην εικόνα και της αξίες της.


Φωτογράφιση Προϊόντων:

Η φωτογράφιση προϊόντων για την προβολή τους σε ηλεκτρονικά καταστήματα (eShop) είναι μια πραγματικότητα και πλέον πάγια ανάγκη. Η ομάδα μας αναλαμβάνει την επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων ή/και συσκευασιών (pack shots) τόσο για χρήση σε έντυπα και προϊοντικούς καταλόγους όσο και για ηλεκτρονική χρήση σε e-shop, εταιρικές ιστοσελίδες κ.α.

Η ηλεκτρονική επεξεργασία εικόνων που μπορεί να περιλαμβάνει retouch, χρωματικές διορθώσεις, ενθέσεις, τονικές διορθώσεις και όχι μόνο είναι μία καθημερινή εργασία στη Build The Web. Οι έμπειροι γραφίστες μας μπορούν να μεταμορφώσουν τις εικόνες των προϊόντων σας και να κάνουν ελκυστικό το προϊόν σας συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αύξηση των πωλήσεών σας.

Παραδίδουμε τις φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή, επεξεργασμένες, με λευκό φόντο ή ακόμη και χωρίς φόντο (PNG, TIIF, EPS ή PSD) όταν είναι εφικτό.
Ζητήστε μας προσφορά σήμερα, αναφέροντας τον τύπο και την ποσότητα των προϊόντων σας.


Πανοραμική Φωτογράφιση:

Με τον γενικό τίτλο πανοραμική φωτογραφία αναφερόμαστε στο είδος της φωτογραφίας που χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό μας προσφέρει απεριόριστη ή σχεδόν απεριόριστη θέα του ορίζοντα.

Από την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορούν να επωφεληθούν επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλουν διαδικτυακά εγκαταστάσεις και χώρους ιδιαίτερου ενδιαφέροντος προσφέροντας σε διαδικτυακούς επισκέπτες την δυνατότητα να δουν τους χώρους πριν τους επισκεφτούν πραγματικά ή όταν δεν έχουν την δυνατότητα να τους επισκεφτούν καθόλου.

Υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να κοιτάξει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμεί [δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω], βλέποντας τον χώρο και επιπλέον να κάνει μεγέθυνση σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί.

Δείγμα Εικονικής Περιήγησης 180°

Δείγμα Εικονικής Περιήγησης 360°


Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας